Forum Servera Mu eVe
Witam.
Zacznę od tego, że naprawdę dawno nie grałem w MU, a od zainstalowania gry grałem na kilku serwerach z przerażająco długą żywotnością jednego dnia, więc moja chęć pogrania sobie jest jeszcze nienasycona
Tak więc mój problem polega na tym, że nie mogę odpalić gry. Nie ważne czy próbuję użyć maina, który nawet nie reaguje, czy przeróżnych launcherów, które pokazują mi takie coś:
Uruchomić próbowałem jako administrator i w trybie zgodności. Wyjątek stanowi jedyny słuszny launcher 3, gdzie gra się odpala, ale rozłącza mnie w chwili gdy chcę się zalogować (chwilowa zwiecha po wciśnięciu paska obciążenia i dc)
Ponadto ta wersja jest chyba ze 3 razy bardziej zawirusowana (lub też tylko mi tak pokazuje) od poprzedniej Oczywiście musiałem wyłączyć jednego antywirusa, z którym próby włączenia gry nawet by nie przeszły
mowa o Ad Aware. Wszystkie próby naprawienia tego skończyły się na wywaleniu problemu do kosza
Ostatnia nadzieja jest w waszych rękach
Jakieś pomysły?
Rzecz w tym, że w poprzedniej edycji wyłączałem tylko Ad Aware i śmigało jak się patrzy, a tutaj nie wiadomo już co zrobić
edit. Pozabijają się jeszcze od tej chęci pomocy nam...
Ostatnio edytowany przez FreeQ (2011-07-03 11:01:21)