Forum Servera Mu eVe
Ok to tak
- zabranie skillów innych postaci wszystkim. niech każdy używa tego co ma oryginalnie. Sety mogą zostać Gadaliśmy z kumplami w gildii i było by to najsensowniejsze rozwiązanie.
- jeśli nie, to całkowity zakaz używania MS ( SM może bo i tak jest słaby ) podczas warów i Pekowania. Bufy elfa tylko dla elfa.
- Pkt w regulaminie zakazujący sprzedawania itemów, resów, kont itp. itd. za realne pieniądze.
I jeszcze coś mocnego na koniec
tak sobie myślałem co by nie zrobić czegoś takiego jak GM graczy. Tz. raz na tydzień admin wybierał by jakiegoś gracza ( zgłoszenia pm ) i ten zajmował by się udzielaniem odpowiedzi na pytania, pomoc graczom na serwerze ( nabicie 1 resa itp ), wyjaśnieniem co gdzie i jak. Zluzowało by to admina który nie miał by już takiego spamu na gadu i na grze.
PS: Kiedyś ktoś mi powiedział na serwerze takie krótkie zdanie. " Pretor, nie gra się na swoim serwerze! " Nie żebym miał coś do kogoś, ale już chodzą plotki, że admin gra priv kontem i dodaje sobie itemy.
Pozdrawiam Coroner
paper27 napisał:
- zabranie skillów innych postaci wszystkim. niech każdy używa tego co ma oryginalnie. Sety mogą zostać
Gadaliśmy z kumplami w gildii i było by to najsensowniejsze rozwiązanie. Coroner
Tak to jest dobry pomysł Lub zrobic tak zeby i bk mogl uzywac ms, bo jak wszyscy uzywaja wszystkiego to dlaczego bk ma byc stratny ? niektorzy gracze porownuja gl do ms hahahaha smiech na sali, tu nie ma czego porownywac gdy ms uzywa mg
Ostatnio edytowany przez darq (2011-07-04 14:42:12)
GF? znaczy buf na hp? jeśli tak, to on przecież nie daje ani większego dmg ani większego defa tak jak w przypadku MS. On dodaje po prostu hp -.- Inteligętny mg i bez bufa jest w stanie ustawić 90-100k hp - trzeba tylko chcieć.
Firefox napisał:
jest dobrze, ze skillami nic nie robic ;]
Inaczej - Walcz MG vs MG z MS. Bo skoro to nowa najsilniejsza klasa to niech oni miedzy sobą walczą. Jaki efekt? jeśli spotkają się dwie osoby z dobrymi setami, żadna z nich nigdy nie wygra. MG czy chce, czy nie, ma słabszy DMG od BK, a ja swoim BK którego uważam już za silnego, zabierałem takiemu MG max 1000 hp. sensowne rozwiązania są dwa. Wrócić normalny rozkład sił odbierając postacią bufy innych klas, albo zakazać używania MS w czasie walk.
I Darq, nie da się ustawić, żeby ELF albo Bk mieli SM. Nie są to klasy w żadnym stopniu magiczne i nie są w stanie rzucić jakiegokolwiek czaru ( a tym jest MS ). jest to ograniczenie nie tyle co adminowskie, co po prostu silnik gry tego nie przewidział
Użytkownik
Jeśli tak to ma wyglądać, to faktycznie lepiej żeby to zmienić, przychylam się do wypowiedzi przedmówców.